Вграден керамичен плот Finlux FXVT 312D , Електрически

SKU: Производител: Finlux Тегло: 4.53 кг.
0.00
Моля, първо изберете разновидност.
Няма наличност
В наличност

Искате ли да превърнете готвенето в истинско удоволствие? Представяме ви Вграден керамичен плот Finlux FXVT 312D, който ще се превърне в незаменим помощник във вашата кухня. Със своя елегантен дизайн и иновативни функции, този керамичен плот отговаря на най-високите изисквания за качество и ефективност.

С две Highlite зони с размери 145мм/1200W и 180мм/1700W(двойна), Finlux осигурява бързо и равномерно разпределение на топлината, което гарантира перфектни резултати при всяко готвене. Добавете към това сензорното управление, което улеснява работата с уреда и придава модерен вид на вашия кухненски интериор.

За семействата с малки деца, функцията за заключване за детска безопасност е от съществено значение. Тя предотвратява случайното включване на плота от децата, като по този начин осигурява спокойствие и безопасност в дома. Индикаторът за остатъчна топлина пък е полезен за предотвратяване на изгаряния след готвене, като информира кога повърхността все още е гореща.

Стилният черен цвят и липсата на кант придават на керамичния плот изчистен и съвременен вид, който лесно се вписва във всяка кухня. Размерите на уреда (475/290/510 мм) го правят идеален за вграждане в повечето стандартни кухненски плотове, без да се налага допълнително преустройство на пространството.

Трите години гаранция, които Finlux предлага за този модел, говорят за високото качество и надеждност на продукта. Вие можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви в керамичен плот ще се изплати с времето, благодарение на дълготрайната и безпроблемна работа на уреда.

За тези, които ценят бързината и удобството в готвенето, този електрически керамичен плот е перфектният избор. Независимо дали сте начинаещи в кулинарията или опитни готвачи, Finlux FXVT 312D ще ви помогне да изведете вашите кулинарни умения на ново ниво.

Открийте повече висококачествени продукти от категорията и марката, като посетите нашия уебсайт: Керамичен плот Finlux. Тук ще намерите разнообразие от модели, които да отговорят на вашите нужди и да се впишат идеално в интериора на вашата кухня.

В Верига магазини ЗОРА разбираме, че изборът на правилния кухненски уред може да бъде предизвикателство. Затова сме тук, за да ви помогнем с професионални съвети и внимателно подбрани продукти. Посетете керамичен плот и открийте уреда, който ще преобрази начина, по който готвите и ще внесе стил и иновация във вашата кухня.

Божурище Централен склад Детайли на магазина
Видин ул.Цар Симеон Велики 20А Детайли на магазина
Враца бул. Демокрация 16 /ТЦ СУМИ Детайли на магазина
Дупница ул. „Орлинска“ 52, Дупница, България Детайли на магазина
Карлово ул. „Ген. Заимов“ 32, Карлово Детайли на магазина
Кърджали бул. Беломорски 72 Детайли на магазина
Кърджали бул. Тракия 14 Детайли на магазина
Пазарджик ул. Пловдивско шосе 105 Детайли на магазина
Плевен бул. Европа 6 Детайли на магазина
Плевен пл. Иван Миндиликов 1 Детайли на магазина
Пловдив бул. България 115А Детайли на магазина
Разлог гр. Разлог, ул. Бяла Река 4 Детайли на магазина
Свиленград бул. България 198 Детайли на магазина
Севлиево ул. Софийско шосе 6 Детайли на магазина
Сливен бул. Цар Освободител 1A / S Mall Детайли на магазина
Смолян ул. Кольо Шишманов 59 /срещу киното Детайли на магазина
София ж.к. Хаджи Димитър, бул. Вл.Вазов 40 Детайли на магазина
Стара Загора бул. Цар Симеон Велики, кв. Железник Детайли на магазина
Търговище бул. Александър Стамболийски 40-44 Детайли на магазина
Шумен ул. Преспа 6 Детайли на магазина
 
 

* Моля, имайте предвид размерите за вграждане, посочени в схемата за монтаж

*Безплатна доставка за онлайн поръчки над 50лв.