Магазин ЗОРА в Плевен се радва на огромен успех.
16.04.2014

Вече няколко дни не спира интереса на плевенчани към новия магазин ЗОРА , който отвори врати  в луксозния МОЛ Плевен.  Още в деня на откриването 12 април,  почти всички жители на града и околните населени  места направиха  своята обиколка в  МОЛ-а и не пропуснаха да  видят и  новостите в магазина на ЗОРА. До 22 часа вечерта хората изпълваха обширния шоу рум  и не спряха да правят своите покупки.  Клиентите на ЗОРА в Плевен бяха особено  привилегировани   от трите  промоции, които  съвпаднаха  със старта на обекта -  специалната промоция за откриването, Националната промоция на ЗОРА и  Великденската промоция, която достигна  до 50% отстъпки.

 ЗОРА ОТВАРЯ МАГАЗИН В МОЛ ПАНОРАМА ПЛЕВЕН
09.04.2014

 ЗОРА ще приеме първите си  клиенти в новия  луксозен МОЛ на 12 април, в 10 часа. На площ  от 1000 кв.м. посетителите  на  магазин ЗОРА  ще усетят  простора, който  дава възможност за спокоен избор. Ще могат да се докоснат до всеки уред, да сравняват.  Асортиментът е огромен, представени са всички най-популярни брандове производители на бяла техника, както и на телевизори, таблети и лаптопи. На разположение на купувачите са консултантите на ЗОРА, които са  добре подготвени професионалисти, изключително полезни при намирането на баланса между цена и качество на стоката. За клиентите са осигурени  и редица услуги - безплатен транспорт в рамките на града, възможност за ползване на лизинг, сервизно обслужване. За първата седмица от откриването на новия магазин  са предвидени   специални предложения, отстъпки и подаръци. Първите 90 клиенти на ЗОРА ще получат подарък ваучери. 

  Новият магазин  ЗОРА ще е отворен за клиенти на 12 април , в 10 часа в МОЛ Панорама – Плевен, пл. Иван Миндиликов 1. Магазинът ще работи без почивен ден от 10 до 22 часа.


Стотици на откриването на новия магазин ЗОРА и мебели HOMEY в Бургас
07.04.2014

 Вратите трудно удържаха най-напористите бургазлии дошли още от рано сутринта да очакват отварянето на втория  магазин ЗОРА  в града. В 10 часа хората буквално щурмуваха входа и разграбиха ваучерите, предвидени като  подарък за първите посетители.   За  броени минути огромната търговска площ от 3000 кв. метра  се напълни с посетители, любопитни да видят какво предлага ЗОРА, на какви цени. Интересът беше  голям, очакванията също и така почти до края на работния ден не спря потока от хора.   Като магнит привлякоха  посетителите   безбройните  марки и  размери телевизори.  Новите модели  и цветове на уредите за вграждане бяха сред атракцията  в магазина и мнозина  не само гледаха , но и купуваха.

Елегантните  и функционални мебелите  на HOMEY също бяха  обект на много любопитство и покупки.

    Магазин ЗОРА и мебели HOMEY ще  работи за жителите  на Бургас от понеделник до петък  от 9.30 до 20 часа и в събота и неделя от 10 до 19 часа на улица Марица 2А, до автогара  Запад.

Откриването на магазин ЗОРА Бургас


ЗОРА с втори магазин в Бургас
01.04.2014

 

            На 5 април отваря врати новият магазин  на ЗОРА и мебели Хоуми в Бургас. Обединените  усилия на  двете фирми е  за да направят  най-доброто за своите клиенти – да  предложат  всичко необходимо за обзавеждането на дома., офиса, хотела.  В  обширния   двуетажен   шоурум,   разположен на площ 3000 кв.метра     ще  се предлага  „Всичко за дома” на атрактивни цени.  Най-нови модели уреди бяла техника на световни брандове,  богат  асортимент   телевизори, таблети и лаптопи. Елегантни и функционални мебели от Хоуми – холни гарнитури, трапезарии, детски стаи, спални, градинско  обзавеждане, килими, осветителни  тела и аксесоари за интериора.

    За откриването  са предвидени   неустоими  ценови предложения и подаръци  в специална брошура за периода   5 – 13 април.  Първите  20 посетители ще получат  подарък ваучери  по  50 лева. Следващите  20 посетители- подарък ваучери по  30 лева. И след тях  30 посетители ваучери  по  10 лева.

   Нов магазин Зора и Хоуми в Бургас – откриване 5 април  10 часа. Улица  Марица 2А, до  автогара Запад.


Похвала от доволен клиент на магазин "Зора" Бургас
25.03.2014

Здравейте,
Искам да изкажа възхищението си от професионализма и учтивоста от персонала
на магазин ,,Зора'' в гр.Бургас.Наскоро имахме удоволствието да бъдем
обслужени в този търговски обект и останахме очаровани от
обслужването.Закупихме всичко от което имахме нужда за обзавеждането в
кухнята и то само заради начина по който ни беше представен.Огромно
БЛАГОДАРЯ и поклон пред професионализма на служителите.


Откриване магазин ЗОРА град Смолян 1 Март 2014
04.03.2014

На 1 март точно в 10 часа отвори врати новия магазин ЗОРА в Смолян. Дъждовната сутрин и намръщената Баба Марта не попречиха на най-нетърпеливите жители на  родопския град да  бъдат пред магазина повече от два часа преди откриването. Усмихнати и в добро настроение те спокойно чакаха да стане 10 часа за да влязат в магазина. Независимо,че в уречения час пред вратата  чакаха толкова много хора, при отварянето  първите посетители престъпиха прага с широка усмивка и с пожелания за  сполука разпиляха стотинки, както е по стар български обичай за берекет. Ваучери и подаръци зарадваха първите посетители.

До късните часове на деня не спряха да  влизат любопитни  жители на Смолян – да видят новия магазин, да се възхитят  от голямото разнообразие и да се възползват от специалните отстъпки.


Магазин ЗОРА в Смолян
26.02.2014

 На 1 март заедно с мартениците жителите на Смолян ще се закичат и с нова полезна придобивка – магазин ЗОРА.


В 10 часа  екипът на ЗОРА ще посрещне своите първи клиенти в шоурума в центъра на града, на ул. Кольо Шишманов 59, срещу киното. Богата гама техника от всички известни световни производители ще са на разположение на жителите на Смолян   - Sony, Samsung, Philips, HITACHI, LG, LIEBHERR, Aríston,  Gorenje, Whirlpool, Indesit , както и марките, на които  ЗОРА е изключителен представител за България - Finlux, CROWN,  X-tremer, IStyle. Интериорът дава възможност на клиентите да избират спокойно, да се докоснат до всеки уред, да сравняват. И най-важното   консултантите на ЗОРА са много добре подготвени професионалисти , които ще ги  насочат в избора, ще намерят най-подходящия за  изискванията на купувача  към качество и цена уред. 

Откриване на нов магазин ЗОРА в град Смолян

За клиентите са осигурени  и редица услуги  - безплатен транспорт в рамките на града, възможност за ползване на лизинг, сервизно обслужване. За първата  седмица  от старта  са предвидени   специални предложения и отстъпки и магазинът ще работи без почивен  ден. 

На откриването  за   първите клиенти на ЗОРА ще има подаръци или ваучери на стойност 20 лева .


НОВ магазин ЗОРА в град Гоце Делчев
25.11.2013

 Множество от любопитни и нетърпеливи жители на град  Гоце Делчев се струпаха отрано пред магазин ЗОРА  за откриването на 23 ноември. В 10 часа те  прекрачиха  прага на  новия шоу рум  и се втурнаха по щандовете да търсят стоките със специални цени за откриването. До късния следобед  не спря потока от хора, както  жители на Гоце Делчев, така и от близките Банско, Разлог, Добринище, Хаджидимово.

Главен вход магазин Зора гр. Гоце Делчев 2013

 Поредният  магазин се присъедини към семейството на ЗОРА и посрещна  своите клиенти в новия обект, на втория  етаж  на МОЛ-А  в центъра на града, на ул. Тодор Александров 38. На площ  от 600 кв.м.  се предлага  техника от всички известни световни производители.  За клиентите са осигурени  и редица услуги  - безплатен транспорт в рамките на града, възможност за ползване на лизинг, сервизно обслужване. За първата  седмица  от откриването на новия магазин ЗОРА  са предвидени   специални предложения и отстъпки.

Откриване на магазин Зора гр. Гоце Делчев


Магазин ЗОРА в град Гоце Делчев
21.11.2013

На 23 ноември в 10 часа най-нетърпеливите жители на  град Гоце Делчев  ще  прекрачат прага на  новия шоурум на ЗОРА. 

Поредният  магазин се присъединява към семейството на ЗОРА и ще посрещне своите клиенти в новия обект, на втория  етаж  на МОЛ-А  в центъра на града, на ул. Тодор Александров 38. На площ  от 600 кв.м.  ще се предлага  техника от всички известни световни производители. За клиентите са осигурени  и редица услуги  - безплатен транспорт в рамките на града, възможност за ползване на лизинг. За първата  седмица  от откриването на новия магазин ЗОРА  са предвидени   специални предложения и отстъпки.  На откриването  първите 30 клиенти  ще  получат и подарък ваучери.View Larger Map


Условия за доставка на продукти от онлайн магазин "ЗОРА"
05.11.2013

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

ЗА АРТИКУЛИ НАД 50.00 ЛВ

 

 

Условия за доставка на уреди закупени онлайн през сайта на фирма „Зора”:


Доставка на продукти закупени онлайн се извършва след потвърждение на поръчка и уточняване начина на плащане.

ДОСТАВКИ:

1. Чрез куриерски услуги в населени места без магазини „Зора”.

2. Чрез транспорт ЗОРА в населените места, в които има магазини „Зора” /София, Сандански, Пазарджик, Пловдив, Ст.Загора,  Хасково, Кърджали, Харманли, Свиленград,  Бургас, Варна, Шумен, Търговище, Русе, Плевен, Севлиево, Габрово, Враца, Монтана, Видин/  в чертите на града.

Клиентът е длъжен да осигури присъствие за приемане на стоката. Повторна доставка се заплаща 10 лв.

* Уреди закупени онлайн през сайта на фирма „Зора” не се доставят за получаване в търговските ни обекти.


Стотици се струпаха за откриването на магазин ЗОРА в Русе
17.10.2013

Още по тъмно най-нетърпеливите    клиенти на ЗОРА вече очакваха отварянето. Първите посетители бяха посрещнати  с  подаръци – ваучери, с които да направят своите  покупки. Специални цени и  отстъпки  накараха  стотици да не пропуснат  добрата възможност.

От  основаването   си ЗОРА   непрекъснато инвестира в разширяване и модернизация на търговската си мрежа и    поредният   магазин се присъединява към семейството на ЗОРА

Той    е на площ от  1500 кв. метра, инвестицията е   2,5  милиона лева и  открива 20  работни места.


View Larger Map

  За  своите клиенти ЗОРА  предлага  бяла, черна, климатична, IT и офис техника от всички известни световни производители, като  са осигурени  и редица услуги  - безплатен транспорт в рамките на града, възможност за ползване на лизинг, сервизно обслужване, безплатен паркинг, могат да ползват и удобен градски транспорт. За първите 10 дни от откриването са предвидени   специални отстъпки.

Новия търговски обект на ЗОРА  е  с отлична локация  на булевард „Липник“ 121и  ще работи без почивен ден.Клиентите за нас
04.10.2013

 Закупих прахосмукачка "Зелмер" от магазин на Зора на бул. "Вл. Вазов". Разтревожих се като видях, че в бързината съм изхвърлила гаранцията. Обадих се в магазина за помощ. Бях изненадана колко компетентно и внимателно реагираха на проблема от екипа и най-вече управителката. Тя дори ме зареди с вяра  и настроение с отношението си. 
Искам да им изкажа благодарност. От мен и семейството ми най-добри пожелания за хората работещи в магазина.

С уважение,

Евгения Бакърджиева


ЗОРА и СТЕФАНИ СТИЛ откриват нов магазин в РУСЕ
20.09.2013

      На 12 октомври  русенци ще имат  нова придобивка – голям луксозен  двуетажен магазин фирма „ЗОРА” и  фирма „Стефани Стил”. Модерната сграда е на площ от над 1500 кв. метра на всеки етаж и е с отлична локация  на булевард „Липник“ 121.

     Двете фирми обединяват усилията си за да направят  най-доброто за своите клиенти – да им предложат  всичко необходимо за обзавеждането на дома., офиса, хотела.    Фирма „Зора”  ще посрещне своите клиенти на първия етаж, като ще предлага пълна гама  бяла, черна, IT и климатична и друга електродомакинска техника от всички известни световни производители.

    Очаквайте много отстъпки и подаръци в първите дни на откриване на магазина.


Раздават в Кърджали декодерите за цифровата телевизия
02.08.2013

Магазин "Зора" прави специален жест към социално слабите.

Още с отварянето си магазин "Зора" днес дойдоха и първите клиенти с ваучери да получат своите декодери за цифрова телевизия.

Само за два часа, около 15 души получиха устройствата. Кърджалийци получиха и по един талон за 5-процентно намаление при пазаруване в "Зора'. Това е специален жест на търговската верига.

 

Къде се получават ваучерите ?

- в пощата , със специален списък от службата по социално подпомагане.

 

От понеделник екипи на търговска верига "Зора" ще раздават декодерите и по другите общини в областта.


Ц И Ф Р О В И З А Ц И Я - ЗОРА ще доставя декодиращи устройства срещу ваучери
30.07.2013

Във връзка с предстоящата от 1 септември 2013 година  цифровизация   на ефирната телевизия в България ви уведомяваме, че Търговска верига ЗОРА  е  доставчик на декодери ,  които ще се предоставят срещу  ваучери за декодиращи устройства на лицата, получили целеви помощи за отопление за отоплителен сезон 2012/2013 г.

Вижте наличните модели цифрови декодери.

Първият етап от раздаването на ваучери за декодиращи устройства стартира от 1 август 2013 година и ЗОРА ще е доставчик в следните  райони:

В Южен централен район, с областни градове Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково.

В Североизточен район, с областни градове Варна, Добрич, Търговище и Шумен, като декодиращите устройства ще се получават в най-близките магазини на Търговска верига „Зора"или  по специално подготвен график поставен в пощенските клонове на  по-малките населени места


За предоставяне на  декодери срещу ваучери  е важно да знаете, че не се приемат ваучери с нарушена цялост , подправени,  с повреди нанесени върху уникалните защитни знаци, което не позволява проверката на ваучера.


SMS ИМАМИ ОТ ИМЕТО НА "ЗОРА" В БЪЛГАРСКИ САЙТОВЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА
26.06.2013

Във връзка със зачестилите сигнали за злоупотреба с името  на Търговска верига ЗОРА, както и с  представяне на несъществуващи наши служители, ви уверяваме, че  Търговска верига ЗОРА е взела необходимите мерки  за прекратяване на подобни злоупотреби, като за целта са информирани съответните институции.

ТВ Зора  не е провеждала никога   игра, свързана с изпращане на SMS или друг вид ангажимент на участниците  свързан с платени услуги.

  • Нашите игри се провеждат   или в сайта на Зора  www.zora.bg  или във  фейсбук страницaта   facebook.com/zora.bg


Примерен измамен текст, който получават потребителите:

Привет! Вчера се проведе томбола(24.06.2013г.) за всички регистрирали се потребители в сайта sibir.bg И вие сте един от късметлиите които ще се сдобият с чисто нов LCD телевизор Panasonic TX-L32C5E. Честито!

За да разберете как да си получите наградата просто изпратете смс с текст: sk515560 333 на номер:18420. А ние ще Ви изпратим обратен смс с потвърждение. Томболата е напълно реална!

 

Поздрави:

Главен представител на магазини "Зора"

- Ивана Кирова                  


Вече безплатна доставка за всички продукти онлайн от "ЗОРА"
25.06.2013

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

ПРЕЗ М.ОКТОМВРИ

 

 

Условия за доставка на уреди закупени онлайн през сайта на фирма „Зора”:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА АРТИКУЛИ НАД 50 лв.


Доставка на заявени уреди на посочен адрес се извършва след потвърждение на поръчка и уточняване начина на плащане.

ДОСТАВКИ:

1. Чрез куриерски услуги за сметка на клиента, в населени места без магазини „Зора”.

2. Чрез транспорт ЗОРА в населените места, в които има магазини „Зора” /София, Сандански, Пазарджик, Пловдив, Ст.Загора,  Хасково, Кърджали, Харманли, Свиленград,  Бургас, Варна, Шумен, Търговище, Русе, Плевен, Севлиево, Габрово, Враца, Монтана, Видин/  в чертите на града.

- цена 5 лв  за дребногабаритна техника;  IT продукти; телевизори до 32 инча; мини печки и микровълнови фурни, плотове за вграждане; аудиосистеми; фото; отоплителни уреди.

- цена 10 лв  за едрогабаритна техника  /перални, миялни, сушилни машини; готв.печки; охладители; телевизори над 32 инча; климатици; бойлери; фурни за вграждане/

3. Безплатна доставка за поръчка на стойност над 1000 лв в населените места, в които има магазини „Зора”: София, Пловдив, Варна, Бургас, Видин, Враца, Габрово, Кърджали, Монтана, Пазарджик, Плевен, Русе, Сандански, Свиленград, Севлиево, Ст.Загора, Търговище, Хасково, Шумен, в чертите на града. 

Клиентът е длъжен да осигури присъствие за приемане на стоката. Повторна доставка се заплаща 10 лв.

* Уреди закупени онлайн през сайта на фирма „Зора” не се доставят за получаване в търговските ни обекти.


Голяма икономия в малък формат от Прахосмукачки Siemens
17.06.2013

Голяма икономия в малък формат.

Новата прахосмукачка Z 4.0 extreme green power предлага

най-високата енергийна ефективност в нейната категория.

Защото компресорният мотор обединява 100 % мощност с

60 % икономия на електроенергия.

 

Основна  характеристика на компактните  решения  е,  че  са  добре

обмислени - те предлагат в малко пространство същата мощност и

оборудване, като своите по-обемисти колеги. В тази връзка Siemens

Z 4.0 extreme green power е истинско технологично постижение: това

е  най-новия  и  най-малкия  модел  на енергоспестяващите  Siemens

прахосмукачки. Въпреки компактните размери и ниско тегло от само

4,5  кг  тя  печели със  същата интелигентна технология,  както всички

останали extrem-green-power  модели на Siemens.

Старателно и пестеливо

Икономичният  компресорен  мотор  от  950  W  с

compressorTechnology  прави  новата  Z  4.0 extreme  green  power

изключително  мощна.  Специално  оформените  лопатни  колела

генерират  наднормено  силен  въздушен  поток.  Системата  за

отвеждане на въздуха efficient air dynamics чрез специален дизайн

 

на  контейнера  за  прах намалява  въздушното  съпротивление  във

вътрешността  на  корпуса.  Освен  това  универсалната  дюза  е

оптимирана  за  поемане  на  голям  обем  прах,  както и уголемения с

45% диаметър на маркуча. Всички тези фактори водят до екстремно

старателно почистване при екстремно нисък разход на енергия.

Сигурност на четири колела

С четири литра обем на торбичката компактния уред събира повече

от  колкото  изглежда. Впечатляващо  е  и „поведението  му  на  пътя“.

Това  се  дължи  на  четирите  стабилни  меки  колела,  с  които  тя

разполага  единствено  в  класа  компактни  прахосмукачки.  Така  тя

заобикаля  всяко  препятствие.  Десетте  метра  дължина  на кабела

осигурява комфортна и голяма гъвкавост при движение. Z 4.0 extreme

green  power  е  идеална  за  всички,  които  искат  да  бъдат  много

мобилни  при  почистване,  но  имат  малко  място  за  съхранение.

Благодарение  на  малките  си  размери  новата  прахосмукачка  се

прибира навсякъде без проблем.

 

Siemens

Z 4.0 extreme green power

модел  VS Z4GPX1

цвят  Черно/зелено-металик

мощност  950 W компресорен мотор

Филтърна торбичка  MegaAir SuperTEX-филтърна

торбичка с хигиенично затваряне

(тип GXXL)

HEPA филтър  BBZ1564F

Доп. аксесоар - Bionic филтър  BBZ11BF

Размери на уреда (В x Ш x Д)  265 x 295 x 410 мм


5% ОТСТЪПКА ПРИ ПОКУПКА ОНЛАЙН ОТ ZORA.BG
16.05.2013

Промоцията е валидна за всички продукти в онлайн магазин ЗОРА. Промо продуктите са изключение, защото са на по-ниски цени от тези -5%. На илюстрацията можете да видите реалната отстъпка


X-Tremer устройствата превръщат телевизора в Smart TV с Android
22.03.2013

 

Едно бързо посещение, в който и да е магазин за черна техника, трябва да е достатъчно, за да ви убеди, че телевизорите се развиват не само като размер и качество на екрана, но и като функционалност. Казано с други думи, те все повече заприличват на компютри, като обещават да ви свързват с интернет, да възпроизвеждат мултимедийни файлове от вашия компютър, таблет или смартфон и още много други.

 

Да помислим отзад напред

Редно е да си зададем въпроса, дали покупката на нов и скъп смарт телевизор е единственият начин да се сдобием с желаните екстри. За щастие добавянето на такива възможности вече е лесно и достъпно. Достатъчно е да се сдобиете с един от двата модела Smart TVустройства с марката X-Tremer, които можете да намерите в магазините „Зора“. Реално погледнато, това са Android устройства, които предлагат същата функционалност като таблетите с актуалната версия 4.х на тази операционна система и използват телевизора ви за дисплей. Казано по друг начин – можете да разглеждате уеб страници, да възпроизвеждате всякакво видео и музикално съдържание, да инсталирате приложения и игри. На практика имате неограничени възможности да разширявате функционалността на своя телевизор.

 

Какво представляват

STV-100D и STV-200STB използват актуални хардуерни платформи, каквито ще намерите в повечето Android-базирани таблети. По-малкият модел – STV-100D, всъщност е малко по-голям от пълноразмерна флашка, но разполага с процесор 

Cortex A5 с честота 1 GHz и хардуерен видео ускорител, 1 GB RAM, USB порт и слот за micro SD флаш карти. Връзката към телевизора става само чрез HDMI, което в никакъв случай не е недостатък, ако разполагате с такъв вход на телевизора си. Устройството се справя безпроблемно с уеб браузване, работа с популярните Android приложения и възпроизвеждане дори на Full HDвидео. Поддръжката на субтитри на кирилица също не е никакъв проблем.

Ако се нуждаете от нещо по-бързо, с още по-големи възможности за връзка, непременно разгледайте модела STV-200STB. Тук размерът се превръща от микро в мини, за сметка на това разполагате с още три USB порта и композитен аудио-видео изход (освен HDMI), чрез който можете да свържете и по-стар телевизор. Интересно е наличието на LAN порт (RJ-45) и на инфрачервен сензор на предния панел. Последният ви позволява да използвате опционалното дистанционно управление, ако предпочитате традиционния подход за управление. При STV-200STB говорим вече за двуядрен процесор Cortex А9 с честота 1.4 GHz. Това определено се усеща в по-плавната работа, особено когато отворите няколко приложения. Версията на Android тук е 4.1. Благодарение на адекватния хардуер можете да се насладите и на пристрастяващите игри в Google Play.

 

Защо си заслужават?

Ако сте чели внимателно, би трябвало да сте оценили потенциала на двата Smart TVмодела. С тях имате достъп до същия океан от приложения заAndroid, които използвате на своя таблет или смартфон. Така телевизорът ви се сдобива с неограничени възможности и нищо чудно да ви е по-приятно и удобно да преглеждате новините в интернет или да поиграете за забавление именно на големия екран. В това отношение класическите смарт телевизори са доста по-ограничени и да си признаем – изнервящо тромави. Не на последно място използването на устройствата е наистина лесно, особено за хора, които вече са пипали таблет с Android. Инсталация на практика липсва, всичко започва да работи директно от кутията.

 

Компромиси

Ако трябва да говорим за недостатъци – всъщност той е само един и е очевиден – нямате тъч екран. Това налага да осигурите друг тип устройство за навигация в Android интерфейса. Хубавото е, че в комплектите и на двете устройства се доставя безжична оптична мишка, която е сравнително удобна и предлага две скорости на движение на курсора. Разбира се, можете да добавите и клавиатура, така че да не се налага да въвеждате от виртуалната клавиатура с мишката. Трябва обаче да помислите къде да ги разположите, за да ви е удобно да ги използвате. Употребата на USB хъб увеличава броя на наличните USB портове и на практика оставя само на вашето желание да добавите още устройства – например външен твърд диск или 3G модем. Няма как да не направим паралел с много по-ограничените възможности на смарт телевизорите, където на всичкото отгоре се налага да платите няколко пъти повече за съвместима клавиатура например.


Превърнете Вашия телевизор в SMART TV!*
14.03.2013

С компактния и изключително удобен SMART TV адаптер X-TREMER STV-100D може да превърнете всеки телевизор, който разполага с HDMI порт в център за домашно забавление!

Базиран на операционната система ANDROID 4.0 този малък адаптер позволява да сърфирате в ИНТЕРНЕТ, да гледате онлайн видео и музика, както и да възпроизвеждате любими си видеоклипове, използвувайки вградените micro SD card слот и USB 2.0 порт. С предварително инсталирани приложения при наличие на WiFi мрежа за достъп до ИНТЕРНЕТ X-TREMER STV-100D прави лесно като детска игра сърфирането в Мрежата.

 

Гледай любимите си клипове в YouTube, бъди във връзка с твоите приятели в Twitter, Facebook и Skype, а когато ти стане скучно може да превключиш на някой от каналите на онлайн телевизията...

И всичко това само с няколко „кликвания” на безжичната мишка, която идва в комплект с X-TREMER STV-100D.

 

Пренеси своите емоции в необятния свят на Интернет с X-TREMER STV-100D!

 

X-TREMER

Живей разнообразно!

 

 

*Изисква наличие на HDMI порт на телевизора и WiFi достъп до ИНТЕРНЕТ


Цифровите DVB-T декодери: втори шанс за уморените телевизори
14.03.2013

 Няма как да не ви е направило впечатление, че телевизията вече не е същата. Става дума за качеството на картината, разбира се. Големите „виновници“ са новите течнокристални и плазмени телевизори, както и цифровите стандарти за разпространение на телевизия. Един от тях е DVB-Т и за щастие само след няколко месеца ще имаме възможност да се насладим на качествена цифрова телевизия, разпространявана ефирно, и то безплатно.

 

Добре дошли в цифровия свят

Това ще даде възможност дори на хората в по-малките населени места да влязат в новия век на телевизията. Ако досега не сте имали причина да смените телевизора си, защото просто няма как да получавате качествен цифров сигнал, това не означава, че трябва да го изхвърлите. Търговска верига „Зора“ пуска в продажба две много достъпни и интересни устройства – близнаци, чието предназначение е именно да приемат и декодират DVB-T сигнал и да го предават на вашия телевизор – независимо какъв е той. Дори да имате съвременен тв приемник, не бързайте да махвате с ръка, защото DTV-X1USB и DTV-X2 могат много повече от това просто да предават телевизионен сигнал.

 

Лесна и бърза инсталация

DTV-X1USB и DTV-X2 са снабдени с екранни менюта за настройка изцяло на български, които са достатъчно интуитивни и лесни за използване. Същото важи и за наличното в комплекта дистанционно управление. Включването към телевизора отнема не повече от 2 минути. Възможностите за свързване на телевизионния приемник включват HDMI (с поддръжка на Full HD), SCART и обикновен антенен конектор за коаксиален кабел. Наличието на HDMIинтерфейс за връзка е важно предвид допълнителните възможности, които тези DVB-T приемници предлагат – възпроизвеждане на цифрови снимки, музика и видео (вкл. DivX със субтитри на български), записани на USB флаш драйв или външен диск. 

 

 

Изненадите продължават

Mожете да използвате USB порта за запис на телевизионния сигнал (вкл. по график), и то със същото високо качество. USB сториджът може да се използва и за реализиране на функциятаTimeShift, която е доста удобна. Тя позволява да спрете живото предаване например за да отговорите на телефона, след което да продължите да гледате от същото място и да „наваксате“ на рекламите. Нещо повече – дори предвид скромната цена на устройството, качеството на продукта не е жертвано и всичко работи гладко и безупречно.

 

Старт на цифровите забавления

Едва ли все още се питате каква работа биха ви свършили моделите DTV-X1USB и DTV-X2. Освен да гледате ефирна телевизия с високо качество, вече ще имате възможност да възпроизвеждате всякакви мултимедийни файлове на голям екран и да осигурите много часове забавление на семейството по един лесен и достъпен начин. 

Единственото, което остана неуточнено, е каква е разликата между двата модела. DTV-X2 идва в комплекта с активна стайна антена, която би трябвало да направи приемането на програмите безпроблемно и в по-отдалечените райони. Чудесна новина за хората, които живеят близо до природата.


Facebook е най-добрият канал за онлайн търговия
14.03.2013

- Каква е ползата от Facebook приложенията?
- В момента българските потребители във Facebook са над 2,5 млн., като голяма част от тях са силно активни. В същото време на българския пазар има много малко компании, които разработват игри и приложения за социалната мрежа. Затова предлагаме на компаниите възможността да се възползват от сериозния опит, "ноу-хау" и умения, които сме натрупали в тази специализирана област.
Конкретно игрите във Facebook са изключително ефективен инструмент за привличане и задържане на вниманието на потребителите. Като пример за това ще посоча последната игра, която направихме за търговска верига "Зора". За 3 седмици увеличихме тяхната Facebook група с 20 хил. фенове, като използвахме максимално възможностите на тази социална платформа.
Смятаме, че Facebook може да бъде много повече от инструмент за увеличаване на трафика. Затова създадохме един уникален нов продукт, който за пръв път позволява на компаниите да търгуват директно в социалната мрежа - Facebook онлайн магазин. Това според мнозина експерти е най-ефективният начин за онлайн търговия, защото обединява добрите страни на един електронен магазин с възможностите на най-голямата социална мрежа в света. В крайна сметка това решение осигурява на клиентите начин да монетаризират своята аудитория. Важна роля за това имат социалните механизми, които позволяват създаване на "вирусен ефект". Потребителите могат да поканят приятелите си в магазина, да споделят с тях текущи промоции или да им изпратят подаръчен ваучер за рождения ден. Всичко това създава лавинообразен ефект от потенциални нови клиенти.
Предлагаме пълна персонализация на корпоративните си клиенти, като модифицираме Facebook магазина според техните специфични нужди. Това означава спазване на корпоративната идентичност, интегриране със съществуващите бизнес софтуери и процеси, както и провеждане на необходимото обучение.

FACEBOOK ИГРА НА ЗОРА

FACEBOOK МАГАЗИН НА ЗОРА


Решението за животински косми в дома: Прахосмукачка Zoo'o ProAnimal
14.02.2013

- Почиства до 30 процента по-бързо благодарение на системата AirTurbo©.
- С комплекта дюзи Animal 360™ се справя с всяка настилка и всяко предизвикателство, пред което поставят домашните любимци своите стопани.
- Турбо четката се сваля лесно и почиства бързо.
- Модерна филтърна система отстранява неприятни миризми.


Новите Bosch MFQ36, MSM6 ErgoMixx: За да спечелите с лека ръка
14.02.2013

Всеки, който купува кухненски уреди като например пасатори и ръчни миксери интуитивно тества колко добре седят в ръката. И с пълно основание - хората, които купуват малки уреди отдават голямо значение на ергономичността. Дали един уред е удобен, дръжката комфортна, а бутоните достъпни и лесни за употреба са ключови фактори в кухнята. С новата серия ErgoMixx Bosch отговаря на тези изискванията на домакините.

Научете повече за новия MSM6 ErgoMixx


Новият EcoSilence DriveTM с 10 години гаранция на мотора на перални машини HomeProfessional
14.02.2013

Един мотор, много предимства.
Новият EcoSilenceDriveTM: по-мощен, по-икономичен, по-тих и с по-дълъг живот.
Това не просто го казваме, а дори го гарантираме.
За следващите десет години за мотора на перални машини HomeProfessional.

Допълнителна информация


Bosch е любимата марка домакински уреди на българите
06.02.2013

    Групата „БСХ Домакинси уреди” получи за продуктите си с марка Bosch приза Superbrand 2012 – 2013 г. в категорията „Стоки за бита” от глобалната международна програма Superbrands, отличаваща най-забележимите марки в световен мащаб.

 

В онлайн гласуване българските потребителите са посочили марката Bosch за най-любима, което е доказателство за безспорната репутация на марката сред настоящи и бъдещи клиенти, партньори и инвеститори.

 

Организаторът на конкурса - глобалната организация Superbrands е независима институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава и промотира търговски марки, които се открояват и доминират над всички останали в рамките на националния пазар.  

 

В процеса на оценяване експертното жури и потребителите се ръководят от следните критерии:

 

  • КАЧЕСТВО. Символизира ли марката качеството на предлаганите продукти или услуги?

 

  • НАДЕЖДНОСТ. Ползва ли се с доверие брандът, поддържа ли висок стандарт на продуктите или услугите?

 

  • РАЗЛИЧИЕ. Добре позната ли е марката в своя сектор? Успешно ли се разграничава от конкурентите си? Притежава ли индивидуалност и ценности, които я правят уникална на пазара?

 

Отличието на марката Bosch е закономерно следствие от факта, че компанията BOSCH е категоричен пазарен лидер в Европа и трети в света в производството на домакински уреди. Марката BOSCH, произвеждаща техника за живота, ще Ви предложи и тази година редица нови продукти - символ на устойчивост чрез иновативни технологии и високо качество, с които да продължим успешната тенденция на съвместния ни бизнес.

Вижте всички продукти на BOSCH


Магазини

Google+